PENTRU ADULTI – CONSULT ORL GENERAL

In cazul efectuarii videoendoscopiei sau videofibroscopiei pentru vizualizarea nasului, gatului, corzilor vocale, laringelui, faringelui, este nevoie de anestezie locala si de aceea va rugam sa veniti nemancati cu cel putin 2 h. Anestezia locala trece foarte repede, in aproximativ 10 min. (puteti conduce automobil).

PENTRU ADULTI – CONSULT VERTIJ

Daca suferiti de vertij, ameteala sau instabilitate si doriti sa veniti la consult si testare de ureche interna, pentru teste vestibulare trebuie sa stiti ca trebuie sa ne aduceti scrisori medicale de la neurologie, CT cap si coloana, RMN cap, eco doppler cervical sau ce alte rezultate aveti.

De asemenea va rugam sa opriti doar medicamentele ce sunt contra vertijului- din gama betahistina, cinarizina, dimenhidrinat, sau emetostop, metoclopramid,arlevert, stugeron, betaserc, vertimed, etc cu 4-5 zile inainte de ziua consultatiei, dar sa nu uitati sa luati celelalte medicamente pentru tensiune arteriala, inima, diabet, alte boli.

Va rugam sa fiti pregatiti ca o consultatie poate dura 2-3 ore. Va rugam sa va uitati pe site ul nostru si pe Youtube la testele vestibulare