DESPRE NOI

Suntem o echipa formata din 13  medici ORL si 10 kinetoterapeuti vetibulari cu specializari in reeducare vestibulara (vezi galerie foto cu echipa).

Toti medicii din clinica au facut specializari atat in Romania cat si in strainatate, orientate in special pe diagnosticarea si tratarea diferitelor tipuri de vertij – sindrom vertiginos periferic,vertij de pozitie, boala Meniere, neuronite vestibulare, tinitus.

Avand multiple competente medicale in sfera ORL-ului general atat pentru copii cat si pentru adulti, echipa este pregatita sa faca fata celor mai dificile cazuri.

Echipa noastra va raspunde la intrebari cu rabdare, astfel incat pacientul sa stie sa previna alte afectiuni.

Echipa de 10 kinetoterapeuti este specializata in reeducare vestibulara, posturografie, audiologie, folosind tehnici computerizate in evaluarea si reeducarea pacientilor.

MISIUNE

Misiunea nostra este de a oferii servicii medicale de calitate, intr-un mediu placut si sigur, in asa fel incat pacientii nostrii sa beneficieze de un diagnostic corect si cele mai bune tratamente.

VIZIUNE

Sa devenim un standard in serviciile medicale furnizate pentru diagnosticarea si tratarea patologiei vertiginoase precum si altor patologii legate de urechea interna, bazandu-ne pe cei mai bine pregatiti profesional medici utilizand cea mai evoluata tehnologie de diagnostic si tratament.

VALORI

Valorile care ne ghideaza in activitatea nostra sunt: Profesionalismul, corectitudinea, integritatea, dedicarea, empatia, comunicarea si respectul fata de toti pacientii nostrii

PROGRAMEAZA-TE LA UN CONSULT!